Luleåspelen 2013

Fredag - Vi tog plats på våran sovplats som var en gympasal, pumpade upp madrasser osv. Sedan bytte vi om och drog vidare för att spela våran första match i regnet, som vi även vann med 3-2. Sedan duschade vi och käkade lunch, gjorde inte så mycket resten av dagen.
Lördag - Vi steg upp före tuppen och spelade första matchen för dagen som vi förlorade, sedan mötte vi finnarna och vann. Vi drog tillbaka och duschade och åt middag sen drog vi in till centrum och såg bio, Monsters University. Tog alla bilar tillbaka och dom flesta sminkade upp sig för disco, men jag,Rebecca och några fler från laget for och köpte godis och låg inne hela kvällen, haha. 
Söndag - Vi började morgonen med att städa ihop allting, sopa golv, toa och dusch. Sedan spelade vi första matchen för dagen som vi förlorade, men som vi lätt hade vunnit! Käkade lunch där, hamburgare, sen spelade vi andra och sista matchen för hela cupen. Vi kämpade på bra och fick tillslut till det med att trycka in straffar! Sedan tog vi lagfoton, fick medaljer och tog ännu mer lagfoton. Sen rullade alla bilar till Max där vi käkade, sen rullade bilarna hem igen.
Min helg har varit kanon och alla i laget kämpade på och spelade sjukt bra!!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback