du får mig att känna mig svag

Ungefär hela denna dag har ni på denna bild. Imorgon får jag äntligen kolla upp mitt knä hos läkaren, bäst att dom kommer med en lösning för nu är jag less på att ha ont. Ska även flyta i älven med min bebo, natacha och martin. Nu ska jag plugga vidare och vänta på bättre tider. Imorgon har jag mitt näst-sista prov på örjansskolan. Kram

sweet summer

Lägger mig ute i det fina vädret nu i bikinin som jag köpte i förrgår, i hopp om att få lite färg!

svar på tal


mina fina

 
Direkt efter en inte alls så jobbig dag på skolan så tog jag, Rebecca och Melissa bussen till stan. Hittade min avslutningmiddagsklänning och lite småsaker. Får se om jag ska ha den överhuvudtaget, inte 100% nöjd. Ska göra mig en smoothie nu sedan plugga bort min huvudvärk. Kram.

summerdreams

Efter en bra dag med mamma och hampus på stan, inte så jobbig dag på skolan och en god smoothie så här på kvällskvisten. Med överraskning för lärare och mer stan imorgon, så säger jag äntligen godnatt.

skolavslutningsskorna, check

nu väntar jag bara på min klänning som ska landa i brevlådan!!

klassresa 2k13

haha, Sista bilden va så grotesk, men den får ni v mig:):):)
Drog på klassresa i fredags och kom hem igår vid fyra, men jag somnade och sov resten av kvällen ungefär.
Jag hade så sjukt trevligt med mina klasskamrater, som jag snart går skilda vägar med. Sjukt tråkigt. Min klass är så knasig och bra. Kommer sakna varenda person, men jag ser också fram emot gymnasiet. Ny kompisar och så!

that's freedom

Den vita tröjan och de vita shortsen kommer sitta som ett smäck i sommar kan jag lova!
 
Tjena mors!! Vet att bloggningen kan fara till skogen, men jag gör mitt bästa med att vara angagerad i skolan och fotbollen också. Varit i stan och shoppat lite plus att jag har tränat och varit med min bebo. Duschat och så, provat min klänning från nelly som va tänkt till skolavslutningen, men den satt så konstigt så jag beställde en ny. Så nu ska jag sova och upp för lite paddling i drakbåt med skolan imorgon!

det finns ingen kvar

Drog på mig favoritshortsen♥♥ och bikini och la mig i solen ganska direkt jag komme hem från skolan. Nu > äta > plugga

superduper

Jajemen. Nydressen är hemma, och plugget står i topp. Hade löpträning idag men skolan är ju så viktig:):) Så.. har städat både för mamma och för mig idag + pluggat biologi. Detta blir en repris imorgon då jag städar i bergsbyn och pluggar hela kvällen hemma. Yes. Fick även veta att jag fått sommarjobb på fotbollskolan i år, blir superduper. Fan vad jag känner mig skum just nu. Kanske inte ska blogga. Godnatt.

för varje seger som jag tar


vad händer? fötter?

Asså det här med att blogga.. Jag tar det som det blir. Jag bloggar då jag känner för det. Och just ikväll satt jag hemma med ingenting att göra (egentligen plugga, men det är överskattat), så jag bestämde mig för att skriva detta onödiga inlägg. Ska börja pressa mig själv att skriva så ofta som möjligt. Bra där.

RSS 2.0